/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO. VIDEO/ Familia Chirtoacă a primit un „cadou” de Hramul Chișinăului. Percheziții la unul din depozitele familiei

missing
14 octombrie 2017, ora 13:20

Sâmbătă dimineața, 14 octombrie, au avut loc percheziții pentru a doua oară, după ce în data de 11 au mai avut loc percheziții în același depozit. Informația a fost confirmată pentru tv8 și de fratele edilului, Lucian Chirtoacă.

Potrivit familiei Chirtoacă, descinderile s-au desfășurat fără prezentarea vreunui document care le-ar permite polițiștilor să facă careva percheziții.

„Au spart lacătul de la intrare, au văzut că în depozit este numai apă minerală și nimic altceva, și au sigilat depozitul. Nu au intrat din greșeală, au intrat intenționat, întrucât administratorul depozitului le-a spus că acest depozit nu are legătură cu acțiunile lor, și că este închiriat de un alt agent economic, și anume „Anda” SRL. La solicitările reprezentanților firmei „Anda” SRL, pentru a clarifica incidentul, poliția a spus că nu au treabă cu „Anda” SRL, că nu vor să-i blocheze activitatea și că depozitul urmează a fi desigilat. Am considerat că incidentul este epuizat, numai că azi dimineața la ora 9, poliția a descins din nou în depozitul „Anda” SRL și a efectuat percheziție, din nou fără niciun fel de acte. Cel mai probabil dorind să schimbe procesele-verbale și să „corecteze” abuzul din 11 octombrie. Cum se numește aceasta?”, a întrebat Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, pe 11 octombrie, în Chișinău au fost efectuate 38 de percheziții la mai mulți agenți economici, care își desfășoară activitatea în domeniul alimentației publice în parcul Ștefan cel Mare, parcul Catedralei Mitropolitană din Capitală și parcul Dendrariu. În urma perchezițiilor au fost depistate încălcări în mai multe domenii și anume: surplus/neajuns de mijloace bănești în raport cu bonurile fiscal, marfă supusă vânzării fără careva acte de proviniență, evidență dublă a contabilității, condiții antisanitare, încălcări grave de ordin antiincendiar, etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram