Polițiștii, la datorie de Hramul Chișinăului: Cine nu va fi lăsat să intre în PMAN

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare vor asigura astăzi ordinea publică și securitatea rutieră în capitală, în legătură cu desfăşurarea manifestărilor dedicate sărbătorii „Hramul oraşului Chişinău“.

Circulaţia transportului va fi sistată pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, pe segmentul dintre străzile Ismail – Mihai Viteazul, până la data de 15 octombrie, ora 06:00.

Astfel, pe toată durata desfășurării evenimentului, ofițerii de patrulare vor asigura securitatea publică şi personală a cetăţenilor și oaspeților prezenți la sărbătoare, și siguranţa traficului rutier.

De asemenea, aceștia vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

INP solicită cetățenilor să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, să se conformeze indicațiilor polițiștii de patrulare care vor dirija circulația rutieră, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice și să traverseze strada doar în locurile permise.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...