/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Legea anti-tutun, neglijată! Razii inopinate la mai multe localuri de agrement din Chișinău

13 octombrie 2017, ora 18:38

Deși se aflau în locul special „pentru fumat” și cu țigările aprinse, clienții nu au recunoscut că fumează în local.

Deși administrația unui local a avut grijă să instituie „Loc pentru fumat”, poliția susține că administrația nu a respectat distanța de 10 metri de la intrarea în instituție. Administratorul se justifică și susține că distanța pentru amenajarea locului de fumat nu a fost încălcată, iar terasa este separată de local.

„Terasa este separată de local, până la intrare în terasă sunt 10 metri. Eu am depistat cu plăci locul de fumat, cu săgeți. În terasă s-a fumat, anume la mese speciale care sunt”, susține administratorul localului, Ion Pîslari.

Deși s-au abținut să aplice amenzi, grupul de lucru a întocmit un proces verbal de înștiințare.

Pentru încălcarea legii anti-fumat, persoanele cu funcții de răspundere riscă amenzi de până la 12 mii de lei. Raziile vor continua până la sfârșitul anului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram