Ce a răspuns Zidane când a fost întrebat dacă ar antrena Barcelona

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

La conferința de presă de înaintea meciului dintre Real Madrid și Getafe, un jurnalist a încercat să-l ia prin surprindere pe Zinedine Zidane și l-a întrebat dacă ar antrena vreodată la Barcelona. Francezul a rămas însă calm și a spus că acest lucru este practic imposibil.

”Inima mea este albă. Ca jucător a fost la fel. După ce cei de la Madrid m-au întrebat dacă vreau să joc în altă parte, am spus nu. Vedem ce se va întâmpla, dar nu”, a spus Zidane în conferința de presă în care a vorbit și despre faptul că va ajunge la meciul cu numărul 100 pe banca Realului.

”Cel mai dificil moment e atunci când pierzi, pentru că ceva nu a mers bine. Cel mai frumos a fost atunci când am câștigat campionatul. A fost cel mai frumos lucru. Totul a fost frumos, dar am ales acel moment, pentru că a fost o zi foarte complicată, dar în același timp foarte frumoasă”, a adăugat Zidane.

În ceea ce-i privește pe jucători cu probleme medicale.

”Sper că Keylor (Navas) nu va fi indisponibil pentru mai mult de câteva zile. A avut o problemă la adductori. Va apăra Kiko (Casillas), iar Moha și Belman vor fi în lot.

Avem acum șapte meciuri într-un scurt interval, până la următoare pauză și avem nevoie de toată lumea. Vom vedea cum decurg lucrurile de la meci la meci. Acum, cel mai important joc este cel cu Getafe.

Știm cu toții ce are Dani (Carvajal), iar cu inima nu te poți juca. Trebuie să avem răbdare și să vedem ce se întâmplă. El este ok, e calm și are încredere în cei responsabili cu recuperarea sa. În mod normal, e o chestiune de zile până va reveni pe teren, dar poate fi vorba și despre una sau două săptămâni. Până la urmă, ceea ce contează de fapt este sănătatea sa”, a declarat Zidane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...