/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Nadal și Federe merg mai departe în turneul de la Shanghai. Del Potro, surpriza competiției

missing
13 octombrie 2017, ora 16:47

Roger Federer a avut nevoie de numai o oră de joc pentru a-l elimina de la turneul din Shanghai pe ucraineanul Dolgopolov. Numărul 2 mondial s-a impus în 2 seturi, obținând astfel a 5-cea victorie din tot atâtea partide disputate între cei doi. În setul al 2-lea, Federer a reușit să se desprindă la scorul de 2-2, stabilind scorul final 6-4,6-2.

În sferturi, Nr.2 mondial îl va întâlni pe francezul Richard Casquet – Nr.31 mondial. Primul favorit al turneului, Rafa Nadal, la fel merge ceas la turneul de la Shanghai. Ibericul a ajuns la cea de-a 14-cea victorie consecutivă în circuit. Ultimul succes, Nadal l-a înregistrat în fața lui Fabio Fognini 6-3,6-1, reușind astfel calificarea în sferturi.

Juan Martin del Potro a fost surpriza zilei la turneul de la Shanghai, după ce l-a eliminat pe numărul 4 mondial, Alexandr Zverev, chiar dacă a pierdut primul set. Argentinianul s-a impus cu scorul de 3-6,7-6,6-4.

Del Potro îl va întâlni în sferturi pe Nr.12 mondial, sârbul Victor Troicki.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram