Barcelona e gata să-l cumpere pe Coutinho în iarnă: Câți bani va oferi din nou

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Philippe Coutinho va fi ofertat şi în ianuarie de Barcelona, a anunţat chiar directorul executiv al catalanilor, Oscar Grau.

Gruparea blaugrana ar fi oferit chiar şi 160 de milioane de euro în vară pentru mijlocaşul brazilian, însă „cormoranii” au anunţat că nu au de gând să renunţe la sud-american pentru mai puţin de 200 de milioane de euro.

„Suntem gata să-l cumpărăm pe Coutinho în perioada de transferuri din iarnă, sau pe orice alt jucător dorit de staff-ul tehnic. Trebuie însă să păstrăm o balanţă, astfel că, dacă vor fi sosiri, vor fi şi plecări”, a declarat Oscar Grau.

Liverpool va refuza însă şi de această dată orice ofertă venită din partea Barcelonei pentru Coutinho, susţine site-ul kopworld.net.

Oficialul Barcelonei susţine că Barca nu se mai poate baza pe prea mulţi bani din transferul-record al lui Neymar la PSG, pentru 222 de milioane de euro.

„Trebuie să uităm preţul pentru Neymar din vară. După ce am achitat taxele am rămas cu 188 de milioane de euro, iar impactul financiar direct asupra trezoriei clubului s-a ridicat la 144 de milioane de euro”, a mai spus Grau.

Barcelona l-a cumpărat în schimb pe Ousmane Dembele, de la Dortmund, pentru 105 milioane de euro, plus bonusuri de 40 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...