07:40:40 16.04.2024
Stiri

Glodeni: Și-a ÎNSCENAT răpirea propriului automobil, pentru a șterge urmele unui furt. Cum s-a dat de gol în fața Poliției

Social 13.10.2017 14:00 Vizualizări2373 Autor: Ziarul National
Glodeni: Și-a ÎNSCENAT răpirea propriului automobil, pentru a șterge urmele unui furt. Cum s-a dat de gol în fața Poliției


Un bărbat de 41 de ani din raionul Glodeni a dat de belea, după ce a telefonat ieri la Poliție și a anunțat că i-a fost răpit automobilul.

Acesta le-a spus inițial oamenilor legii că mașina i-a fost furată din preajma casei sale unde ar fi parcat-o în seara zilei de 11 octombrie curent. Bărbatul ar fi lăsat și cheile în automobil, iar dimineața a obsevat că mașina nu mai era acolo.

Poliția din Glodeni a găsit mașina peste câteva ore la marginea satului Movileni din raionul Glodeni. Câinele de la sectorul Poliţiei de frontieră „Valea Rusului” a luat urma hoțului și, în căutarea acestuia, a ajuns... chiar în gospodăria proprietarului automobilului.

Poliția a stabilit că, de fapt, bărbatul care a anunțat răpirea mijlocului de transport a mers, împreună cu vecinul său de 17 ani,să fure struguri la viile din apropierea satului Viişoara, raionul Glodeni.

În timp ce aceştia culegeau strugurii, au fost observați de doi locuitori a satului Viişoara, care păzeau viile personale. Ca să scape, hoții au urcat în automobil ca să meargă acasă. Ajungând la marginea satului Movileni, conştientizând faptul că automobilul său a fost văzut la locul furtului de struguri, bărbatul a hotărât să declare că mașina i-a fost furată de persoane necunoscute, când de fapt a abandonat-o.

De frică, acesta a aruncat și strugurii.

Fiind audiat de poliție, bărbatul a recunoscut faptul că și-a înscenat răpirea automobilului, iar acum este cercetat penal pentru chemarea intenţionat falsă a serviciilor specializate, dar și pentru furtul de struguri.

Pentru minciună, bărbatul riscă o amendă de până la 2 500 de lei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md