/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/FOTO/ A ascuns mai multe țigări în cutii cu biscuiți. Un român ingenios, prins la ieșirea din țară

missing
13 octombrie 2017, ora 12:14

În ziua de 11 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul român Alexandru I., în vârstă de 27 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit disimulate în cutii de biscuiți, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 3.800 ţigarete, de diferite mărci, cu timbru de R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare de 855 lei şi sancţionarea contravenţională a celor tânărului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram