/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Linkin Park a publicat videoul cu Chester Bennington la „Carpool Karaoke”. A fost filmat cu 6 zile înainte de moartea cântărețului

13 octombrie 2017, ora 11:47

Bennigton și trupa au înregistrat un episod din seria Apple Music cu actorul Ken Jeong, înainte ca muzicianul să se sinucidă, pe 20 iulie 2017.

Filmările pentru acest episod al emisiunii au avut loc cu doar șase zile înainte de moartea solistului. „Cu acordul familiei lui Chester şi al colegilor de trupă, distribuim acest episod, în memoria lui Chester. A fost filmat pe 14 iulie 2017”, este mesajul transmis la începutul episodului.

În primele 16 ore de după publicare, episodul a înregistrat peste patru milioane şi jumătate de vizualizări.

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit spânzurat pe 20 iulie, într-o vilă din Palos Verdes, Los Angeles.

Bennington a fost căsătorit de două ori și avea șase copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram