/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Persoanele defavorizate social din Capitală pot beneficia de compensații în sezonul de încălzire

13 octombrie 2017, ora 09:33

Persoanele care au beneficiat de despăgubirile respective în perioada rece 2016-2017 vor depune cereri de confirmare privind solicitarea compensării, prin care vor confirma că venitul lunar global este mai mic de 3000 lei per persoană și componența familiei a rămas fără modificări.

Persoanele care nu au beneficiat de compensații vor înainta cererea-tip (cu anexarea actelor necesare) pentru a beneficia de aceste compensații în perioada de încălzire 2017-2018.

Actele pentru acordarea compensațiilor vor fi recepționate de către organele abilitate, începând cu data de 15 octombrie 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram