(foto) Pianul din parcul Valea Trandafirilor a căpătat culoare

22472563_10159288788255408_255457010_n

Pe Aleea Colorată din Valea Trandafirilor a fost amplasat un pian care va fi la dispoziția tutor celor care vor dori să împărtășească frumosul cu vizitatorii parcului. În scurt timp după amplasare pianul a căpătat culoare, devenind la fel de colorat ca și întreaga alee.

Despre schimbarea frumoasă ce avut loc, am aflat de pe pagina de facebook a unuia dintre inițiatorii întregului proiect.

„Eu demult visam să apară în Cel mai Frumoș Oraș de pe Planetă, cât mai multe puncte muzicale. De multe ori văzând piane prin orașe europene, visam să găsesc parteneri care să ajute la realizarea acestui vis. Oameni care împărtășesc idei năstrușnice și au curajul să contribuie la realizarea lor. Și s-a întâmplat!
Stimabili și stimabile, prin eforturi comune ale echipei PRofile agency și a partenerilor de la proiectul Parcul Meu, am reușit să nu doar să aducem muzică, dar și culoare orașului nostru drag!
Sunt tare mândru că am scos în final cu brio #aleeacolorată, și că de astăzi, oricine se plimbă prin Valea Trandafirilor, mai poate și da cu degetele de clapele unui pian colorat și liber!”, a postat Viorel Barbănouă

22365454_804847776385235_8163644245184621827_n

Reamintim că, instalarea pianului reprezintă o acțiune din cadrul proiectului „Parcul Meu”, iar primul recital de pe Aleea Colorată va fi oferit de maestrul în artă și compozitorul Oleg Negruța. Ulterior, pianul va rămâne pe Aleea Colorată și va fi la dispoziția tutor celor care vor dori să împărtășească frumosul cu vizitatorii parcului. Primul recital de pe Aleea Colorată va fi oferit de maestrul în artă și compozitorul Oleg Negruța.

Aleea Colorată este aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor (intrare de pe bulevardul Decebal).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente