Cupa Interact 3.0 – o nouă ediție a campionatului pentru cei pasionații de dezbateri

Безымянный

Duminică, 22 octombrie, este ziua ce trebuie marcată cu roșu în calendar. Pe parcursul ultimilor doi ani, Interact Club Chișinău a organizat o cupă de dezbateri, unde cele mai puternice echipe se întâlnesc și concurează pentru a obține titlul de învingător.

Iată că, având deja 2 Cupe în palmares, tradiția continuă, iar coordonatorii evenimentului îi anunță pe toți dezbaterii că se pot înregistra la Cupa Interact 3.0, completând formularul : https://docs.google.com/forms/d/1K40WJX-vZdo9JAD6hWEhmmixuB_5g4v48pZYJBEqOXI/edit#responses

Acest campionat are ca scop promovarea ieșirii din zona de confort și a interacțiunii cu tinerii, care împărtășesc aceeași dragoste pentru dezbateri. În afară de oportunitatea de a-ți susține opinia prin argumente persuasive și exemple elocvente, acestea asigură și o bună dispoziție, în compania unor oameni extraordinari. La Cupa Interact 3.0, organizată în parteneriat cu Grow Me Up, este promisă obiectivitate maximă, care va fi garantată de arbitrii imparțiali.

Evenimentul se va desfășura în incinta Liceului Academiei de Științe, începând cu ora 9:00, iar taxa de participare constituie 25 lei de persoană. Temele care vor fi propuse ca moțiuni sunt printre cele mai actuale și provocatoare, suscitând imaginația și creativitatea participanților. În cadrul campionatului, se vor confrunta doar 16 echipe, așa că grăbiți-vă să vă asigurați un loc la cele mai aprinse dezbateri ale anului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente