Citește orice carte vrei la un preț de 20 de lei. Cum funcționează conceptul de „rent a book” în Moldova

books-about-us-background-1

Îți place să citești, însă nu găsești cartea dorită? Vrei literatură străină, dar îți par prea mari prețurile? Uite că noul proiect îți oferă oportunitatea să-ți citești cărțile iubite la un preț minim.

Este vorba despre Read Freak – conceptul de business, care le permite celor pasionați de lectură să găsească operele atât de mult dorite, în special cele în limba engleză, și să le împrumute pentru o perioadă de timp stabilită. Procedura este una foarte simplă, potențialul cititor alege cartea de pe pagina oficială a proiectului https://www.facebook.com/ReadFreakBooks/ , scrie un mesaj paginii și reprezentanții i-o vor aduce direct în brațe, totul la un preț minim, de numai 20 lei/săptămână.

Printre cărțile pe care Read Freak vi le propune, se numără și: “The sun is also a star”, de Nicola Yoon, “Pride and Prejudice”, de Jane Austen, “Attachments”, de Rainbow Rowell, seria “Divergent”, de Veronica Roth, și multe altele.

Mesaj din partea reprezentanților: “Cărțile noastre vă vor înfrumuseța chiar și cea mai rea zi, vor fi un detaliu substanțial al celei mai fericite zile și vă vor îndeplini cele mai mărețe visuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente