Deja i-a fost înlăturat un ochi, iar acum este ţintuit la pat. Salvarea se află într-o clinică de specialitate de peste hotare. Această şansă costă însă o avere, bani pe care familia Gonciari nu îi are.

Elevii de la Liceul Teoretic "Dante Alighieri" din capitală au organizat un târg de caritate, iar banii au fost donaţi pentru această cauză nobilă. 

Fiul de numai 13 ani al meşterului popular a fost diagnosticat acum două luni cu tumoare la nivelul globului ocular. Vasilică a suportat o intervenţie chirurgicală de extirpare a ochiului stâng, la o clinică din Odesa. Din păcate, copilul se află într-o stare gravă acum.

Medicii din Turcia au stabilit că tumoarea s-a extins la alte organe, iar viaţa lui Vasilică este în pericol. Familia are nevoie de o sumă uriaşă pentru a-i salva viaţa băiatului.

Sensibilizaţi de drama familiei Gonciari, ieri, elevii de la Liceul Teoretic "Dante Alighieri" au organizat un târg de caritate în curtea instituţiei.

Tarabele erau doldora de bunătăţi vândute la preţuri simbolice. "El este amicul meu. Fă o poză cu un leu. De pe telefonul tău". Este mesajul cu care Dan, elev în clasa 3-a, a venit la târgul de caritate.

Elevii sensibilizaţi de drama lui Vasilică Gonciari şi-au cheltuit toţi banii de buzunar la târgul de caritate.

Cei care nu au rămas indiferenţi de tragedia prin care trece familia Gonciari şi ar dori să dea o mână de ajutor pot să îl contacteze pe Vasilii Gonciari la numărul de telefon 060324769. Împreună suntem mai puternici.