/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Chirtoacă, „plânge” de dorul lui Ștefan. Nu va putea participa la inaugurarea bulevardului

missing
12 octombrie 2017, ora 14:24

„S-a luminat Ștefan cel Mare! În drum de la judecătorie spre casă am trecut pe bulevardul Ștefan cel Mare, unde de curând s-au finalizat lucrările. Mai sunt nereguli și neconformități, ele trebuie rezolvate. Dar, oricum bd. Ștefan cel Mare, bd. Negruzzi și str. Vasile Alecsandri sunt gata de inaugurare. Ca de obicei în această zi, bd. Ștefan cel Mare va fi pietonal. Luați-l la pas, va fi o inaugurare pe cât de simplă, pe atât de frumoasă! Cu anii, poate va fi numai pietonal, cel puțin o parte. S-a luminat bd. Ștefan ce Mare, precum a spus și doamna avocat Tatiana Iovu. Da, s-a luminat la propriu și la figurat, dar este și un omagiu adus domnitorului Ștefan cel Mare, lucru despre care spuneam în primul an de mandat, pe 4 iulie 2007, la statuia sa, că trebuie să-l facem. Sărbătoare frumoasă vă doresc”, a scris Dorin Chirtoacă.

Edilul a postat și o serie de imagini realizate pe bulevardul Ștefan cel Mare, care este proaspăt renovat.

Menționăm că ieri, 11 octombrie, Magistratul Judecătoriei Buiucani l-a lipsit astăzi pe Dorin Chirtoacă de posibilitatea de a compărea în fața alegătorilor, pentru a-și apăra funcția de primar, la referendumul din această toamnă. Deși avocatul primarului suspendat a cerut eliberarea imediată a acestuia invocând apropiatul referendum, judecătorul a respins demersul și i-a prelungit lui Chirtoacă arestul la domiciliu pentru încă 30 de zile. Acum avocații lui Chirtoacă pregătesc dosarul pentru Curtea Europeană

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/Dorin Chirtoacă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram