Man. United i-a oferit un nou contract lui Mourinho; Ce salariu va primi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jose Mourinho este foarte aproape să semneze un nou contract cu Manchester United. Presa engleză susţine că „diavolii” i-au oferit portughezului o înţelegere pe cinci ani, perioadă în care ar primi numai din salariu 65 de milioane de lire sterline (72,5 milioane de euro).

„The Special One” ar primi acelaşi salariu, de 14,5 milioane de euro pe an, ca şi în prezent, însă ar avea parte de bonusuri mult mai substanţiale în cazul câştigării de trofee.

În prezent, Jose Mourinho şi managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, sunt cei mai bine plătiţi antrenori din lume.

Mourinho a sosit la United în vara anului 2016, când a semnat un contract pe trei ani cu gruparea de pe Old Trafford.

Manchester United a început foarte bine sezonul din Premier League: are 19 puncte din 21 posibile după şapte etape, la fel ca şi liderul Manchester City, care are un singur gol marcat în plus.

United a încheiat doar pe locul 6 campionatul trecut, însă a obţinut deja trei trofee de la venirea lui Mourinho: Europa League, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei.

Manchester United are cele mai multe titluri din istorie în Anglia, 20, ultimul însă în 2013, cu Sir Alex Ferguson pe bancă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...