/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Filip se ia de taximetriști: Investim bani în evenimente care sunt zădărnicite de taximetriști

missing
12 octombrie 2017, ora 07:31

Premierul a menţionat că putem organiza zeci de forumuri de business, festivaluri de vin și alte acţiuni de promovare a ţării, însă toate eforturile vor fi în zădar, din cauza impresiei proaste despre Moldova, formate în momentul în care oaspeții intră în țară, chiar la Aeroportul Internațional.

E vorba de fenomenul taximetriștilor ilegali, care acostează obraznic pasagerii, până la ieșire de pe Aeroport, deservesc cu mașini fără plăcuțe speciale, nu eliberează bonuri de plată, lasă de dorit şi starea tehnică, dar şi aspectul interiorului automobilelor.

„În Aeroport trebuie să fie rânduri electronice, oamenii trebuie să cunoască tarifele. Investim bani în organizarea evenimentelor, dar oamenilor le piere pofta să viziteze Moldova … Formați acest grup de lucru și vreau să văd rezultate”, a declarat Filip.

Astfel, Premierul a solicitat Ministerului Economiei şi Infrastructurii să formeze un grup de lucru cu implicarea tuturor instituțiilor responsabile pentru găsirea soluţiilor viabile pentru eliminarea acestei probleme.

„Avem toate instrumentele la îndemână pentru a face ordine, pentru a face regulă. Cum o să vorbim despre majorări de salarii, despre majorări de pensii, despre investiţii sociale, dacă nu oferim bonuri de plată. Asta ar însemna că banii se folosesc ilegal”, a mai spus Pavel Filip.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram