/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cum comentează Vladimir Cebotari suspendarea finanțării din partea UE a reformelor din Justiție

missing
11 octombrie 2017, ora 17:43

Uniunea Europeană a anunțat la mijlocul lunii septembrie că din cauza că în 2014 și 2015 guvernarea de la acel moment nu a dedicat resurse și angajament suficient pentru a realiza Strategia de reformă în Justiție, toate acțiunile fiind realizate cu întârziere. Din motivele respective banii preconizați pentru acea perioadă nu vor fi debursați”, a declarat Cebotari după ședința Executivului.

Reamintim că, astăzi Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova a anunțat că autoritățile de la Chișinău nu au îndeplinit condițiile UE pentru a primi un ultim transfer financiar în cadrul programului de reforme a sectorul justiției, în valoare de 28 milioane EURO. Această sumă nu va fi transferată în bugetul de stat al Republicii Moldova, ci va rămâne la UE.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram