/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Federația de Taekwoondo, obligată să achite 5 mii de franci elvețieni Comitetelui Național Olimpic

missing
11 octombrie 2017, ora 14:32

De asemenea, Curtea Internațională de Arbitraj Sportiv a obligat Federația de Taekwondo să achite Comitetului Național Olimpic „ca taxe legale și cheltuieli suportate în legătură cu acest procesul” 5 mii de franci elvețieni, iar costurile procesului de arbitrare, care urmează a fi stabilite și înaintate părților de către Curtea de Arbitraj Sportiv, vor trebui achitate în proporție de 80 la sută de către Federația de Taekwondo, și 20 la sută de Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Scandalul între cele două instituții a luat amploare în 2015. Comitetul Național Olimpic a suspendat, pe o perioadă nedeterminată, activitatea Federației de Taekwondo, după ce mai mulți sportivi s-ar fi plâns că federația de profil nu i-a lăsat să participe la turneele de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Conducerea Federației a respins acuzațiile și a atacat decizia Comitetului Național Olimpic și Sportiv la Tribunalul de la Lusanne.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram