O femeie cu un copil în brațe, lovită de o maşină cu numere guvernamentale

O femeie cu un copil în brațe a fost lovită ieri, 10 octombrie, de o maşină cu numere guvernamentale pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. Femeia traversa strada neregulamentar, iar după producerea accidentului ea a fost preluată de un echipaj al serviciului 903.

Poliţia capitalei a anunţat că în accident a fost implicat un automobil de model “Skoda Superb” cu numere guvernamentale, condus de şofer în vârstă de 36 ani şi o femeie de 36 ani care era cu copilul în brațe. În urma impactului, victima s-a ales cu leziuni neînsemnate.

Poliția a deschis o anchetă pe marginea cazului dat. Vor fi audiați martorii accidentului rutier.

Conform legislației în vigoare, dacă şoferul va fi găsit vinovat acesta riscă 6 puncte de penalizare şi amendă 1 500 lei.

Totodată, dacă se va stabili că femeia se face vinovată, atunci ea va fi atrasă la răspundere pentru încălcarea regulilor de circulație. Ea riscă o amendă de la 450 lei la 600 lei.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.