/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/FOTO/ Fiul olarului Vasilii Gonciari luptă pentru viață. Băiețelul a rămas fără un ochi, iar familia cere ajutor

missing
11 octombrie 2017, ora 11:22

Vasilică a fost diagnosticat cu o tumoare la nivelul globului ocular. Băiatul a suportat o intervenție chirurgicală de extirpare a ochiului stâng, însă tumoarea a reușit să se extindă în tot corpul.

„Am reușit multe. Mă socot un om realizat și fericit. Văzându-mi îngerașul, un bărbat olar începător, o personalitate, un om cu inimă mare, doar la 13 anișori. Domnul mi-a trimis o încercare grea. Într-o lună Vasilică un copil care nu a fost bolnav niciodată, se mai ține cu câteva fire subțiri de viață dar cu el și sensul vieții mele. Vasilică avea intoxicație, laringită și înroșirea ochiului stâng. Lui Vasilică i s-a depistat o malformație. Acum ne luptăm, ne mișcăm la maximum, dăm totul pentru al salva și nu a pierde nici o șansă”, spune tatăl lui Vasilică.

Pentru a-i salva viața este nevoie de sumă enormă de 100 de mii de euro, bani care sunt peste puterile părinților lui Vasilică.

Donațiile pot fi făcute pe site-ul caritate.md, dar și prin sms:

Expediază un SMS cu conținutul „Vasilica” la:
9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL
2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

Foto: caritate.md

Foto: caritate.md

Foto: caritate.md

Foto: caritate.md

Foto: caritate.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram