(VIDEO) Surpriză uriașă în Concacaf: SUA nu vor merge la Mondialul din Rusia pentru prima dată în 30 de ani

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Statele Unite ale Americii au ratat calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia, consemnând cea mai mare surpriză neplăcută din calificările pentru turneul final din 2018.

Americanii au pierdut în mod absolut surprinzător în ultima etapă din Concacaf, în deplasarea din Trinidad Tobago, în timp ce principalele contracandidate, Panama și Honduras au repurtat victorii, ocupând ultimul loc care asigură calificarea și poziția de baraj.

Tobaghezii aveau 2:0 după doar 37 de minute, în urma autogolului lui Gonzalez și a reușitei Jones. Pulisic a marcat în minutul 47, iar americanii aveau o repriză în față pentru a marca măcar un gol al egalării ce le asigura prezența la baraj. Elevii lui Bruce Arena nu au marcat, iar americanii ratează prezența la un Mondial pentru prima dată după 1986.

Al 3-lea loc direct în Rusia l-a luat Panama, care a învins cu 2:1 în ultima etapă, împotriva statului Costa Rica, calificându-se în premieră la un Campionat Mondial.

Honduras s-a impus cu 3:2 în meciul cu Mexic și prinde din nou locul la baraj, urmând să înfrunte Australia pentru a-și asigura a treia prezență consecutivă la Campionatul Mondial.

Iată cum arată clasamentul final în Concacaf:


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...