(foto) Incendiu într-un apartament din Capitală! Totul a pornit de la un încălzitor electric

Foto: dse.md

În dimineața zilei de ieri a izbucnit un incendiu într-un apartament de pe str. Albișoara 80/4 din Capitală. Pompierii au fost solicitați de proprietara imobilului care se afla acasă cu copilul în vârstă de un an.

Două odăi au fost cuprinse de flăcări, iar incendiul risca să se răspândească cu repeziciune. La fața locului au intervenit două autospeciale. Ajunși pompierii au stabilit că mama și copilul au reușit să iasă din apartamentul cuprins de foc, fără de a fi afectați.

Salvatorii au lichidat incendiul în mai puțin de 20 de minute fără ca acesta să obțină răspândire la alte apartamente. Toate circumstanțele arderii urmează să fie stabilite.

 

spital

Specialiștii au înaintat prima versiune în acest caz, considerând că incendiul s-ar fi putut produce din cauza unui încălzitor electric conectat la energia electrică, lăsat fără supraveghere.

***

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îndeamnă oamenii să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor în special la exploatarea aparatelor electrice de încălzit. În caz de incendii persoanele sunt îndemnate să apeleze de urgență Serviciul 901.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente