/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Incendiu într-un apartament din Capitală, provocat de un încălzitor electric

missing
11 octombrie 2017, ora 08:49

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 9.52 min. Din prima informație se cunoștea că două odăi au fost cuprinse de flăcări, iar incendiul risca să se răspândească cu repeziciune.

La fața locului au intervenit două autospeciale. Ajunși pompierii au stabilit că mama și copilul au reușit să iasă din apartamentul cuprins de foc, fără de a fi afectați de produsele arderii. Salvatorii au lichidat incendiul în mai puțin de 20 de minute fără ca acesta să obțină răspândire la alte apartamente. Toate circumstanțele arderii urmează să fie stabilite.

Specialiștii au înaintat prima versiune în acest caz, considerând că incendiul s-ar fi putut produce din cauza unui încălzitor electric conectat la energia electrică, lăsat fără supraveghere.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îndeamnă oamenii să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor în special la exploatarea aparatelor electrice de încălzit. În caz de incendii persoanele sunt îndemnate să apeleze de urgență Serviciul 901.

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Foto: DSE

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram