/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Se caută absolvenți de la inginerie și arte. Tinerii sunt invitați să participe la școala de toamnă „ChishiNO WASTE”

missing
11 octombrie 2017, ora 06:27

În condițiile în care Moldova reciclează de 26 de ori mai puțin ca țările europene în medie, ChishiNO WASTE” își propune să experimenteze împreună cu tinerii soluții inovative de reciclare a plasticului, cu scopul reducerii folosirii iraționale a produselor din plastic.

Obiectivele „ChishiNO WASTE” sunt:

– Crearea unui grup de entuziaști care ar promova rezolvarea problemei deșeurilor și reciclării prin soluții tehnologice și ICT.
– Prototiparea unei soluții tehnologice.
– Testarea unui business inovativ de management al deșeurilor.
– Elaborarea documentului de scalabilitate a soluției inovative.
= Criteriile cheie de selecție sunt: motivația, caracterul inovativ al ideii, capacitatea de implicare pe deplin în proiect, experiența anterioară în voluntariat și portofoliul personal de proiecte.

Formularul de participare poate fi completat aici până pe 18 octombrie 2017.

Pentru informații adiționale, contactați organizatorii la telefonul 022 83 99 11 sau pe email dumitru.vasilescu@undp.org.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram