(foto, video) DressingRoom – prima aplicație care-ți permite să măsori virtual hainele de pe internet

Безымянный

DressingRoom este prima aplicație pentru smartphone-uri care îți permite să „măsori” virtual hainele de pe internet fără de a ieși din casă.

Gap a lansat recent o nouă aplicație pilot numită DressingRoom, care îți permite să măsori haine de pe orice site cu ajutorul dispozitivelor compatibile cu Google Tango.

Pentru a utiliza această aplicație, vei trebui să selectezi un Gap style, apoi să alegi caracteristicile (tipul) corpului și un manechin digital pe care îl vei îmbrăca. La fel vei putea mișca avatarul în toate direcțiile ca să poți vedea cum arată vestimentația din toate unghiurile, după care să cumperi haina selectată direct de pe aplicație.

Acest brand de haine (Gap) definește această aplicație ca o „realitate suplimentară”, întrucât ea utilizează imagini virtuale ale hainelor ori modelelor. Aplicația DressingRoom de la Gap este o colaborare cu Avametric – o companie care creează 3D imagini pentru cele mai populare branduri.

Scopul acestei aplicații este să ușureze cumpărarea online a hainelor, fiindcă acest gen de shopping este foarte popular în lume.

Aici poți descărca aplicația pentru Android

Mai jos puteți vedea cum funcționează DressingRoom

611473971_1280x720

dressingroom-by-gap

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente