/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Bale ratează Campionatul Mondial. Islanda a reușit o calificare istorică la turneul final

10 octombrie 2017, ora 16:39

Bale s-a uitat din tribune cum echipa sa ratează calificarea la Campionat Mondial din 2018. Fiind accidentat, galezul nu a putut să-și ajute coechiperii la meciul decisiv între Irlanda și Țara Galilor. Galezii aveau nevoie cel puțin de un egal pentru a merge mai departe, însă minunea nu s-a produs. Irlandezii au marcat singurul gol în minutul 57 prin James McClean, asigurându-și astfel locul doi în grupa D și calificarea la baraj.

Locului 1 în grupa D a fost ocupat de Serbia, cu 21 de puncte.

O calificare istorică a avut Islanda, care a acces pentru prima dată în istorie la un campionat mondial după ce a învins aseară selecționata din Kosovo cu 2-0 și și-a asigurat prima poziție în grupa I. Aceștia au sărbătorit excepțional.

Spania s-a calificat la turneul final direct, după ce a trecut de Israel cu 0-1 și a ocupat prima poziție în grupa G, cu 28 de puncte. Italia merge la baraj, fiind ocupanta locului 2 cu 23 de puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram