Individ de 24 de ani, surprins de oamenii legii în timp ce consuma droguri. Totul a pornit de la un automobil parcat „suspect”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un automobil parcat în sectorul Ciocana al capitalei a trezit suspiciunile unui echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. „Suspiciunile” s-au soldat cu reţinerea unui tânăr de 24 de ani, surprins în timp ce consuma droguri pe bancheta din spate a maşinii.

La faţa locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta circumstanţele şi a acumula probele corespunzător. Astfel, expertul criminalist a depistat asupra individului patru pacheţele cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare cânepei.

Conform legislaţiei penale în vigoare suspectul reţinut riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13.000 lei sau închisoare de până la 2 ani.

Poliţia capitalei a intensificat patrulările străzilor şi ogrăzilor blocurilor de locuit, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul 902 în caz de urgenţă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...