„Eu sunt din Moldova și sunt mândră de asta!” . Video de prezentare a Veronicăi Buzovoi la concursul Miss Earth 2017

22404323_491469567891800_484945387_o

Veronica Buzovoi este tânăra care a fost desemnată Miss Earth Moldova 2017 și ne reprezintă țara la concursul Miss Earth 2017, care va avea loc pe 4 noiembrie 2017 în Filipine. Tânăra de 21 ani este studentă la Finanțe și Bănci, însă este pasionată de modeling, actorie și sport.

Și-a început studiile la un liceu italian din Chișinău, iar de atunci a fost implicată într-o mulțime de activități extra-curriculare, cum ar fi dansuri, muzică, cursuri pentru învățarea limbii engleze etc. O mare parte din copilărie și-a petrecut-o la școala de muzică, având o mulțime de lecții de solfeggio, quire, literatură muzicală și lecția de specialitate-pian.

Spune că video l-a creat fiind inpirată de tot ceea ce se află în Moldova. „Eu sunt din Moldova și sunt mândră de asta! Sunt mândră de satele noastre, pentru că tradițiile și obiceiurile moldovenilor, adânc înrădăcinate în trecut, sunt păstrate și transmise de la o generație la alta. De aceea satele moldovenești sunt adevărate comori ale valorilor spirituale și materiale care demonstrează că populația Moldovei are un suflet incredibil de frumos.” spune tânăra într-un interviu pentru missearth.tv.

Urmăriți în continuare video de prezentare de la Miss Earth 2017.

Autoare: Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente