/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Bagaje cu surprize. Arme și țigarete nedeclarate, confiscate de vameși la frontieră

10 octombrie 2017, ora 13:34

Arma a fost depistată în geanta unui conațional, în vârstă de 30 de ani, care inițial susținea că nu deține bunuri ce necesită a fi declarate. Reținerea a avut loc la postul vamal Costești, în cadrul formalităților aferente controlului la intrarea în țară.

Cel de-al doilea caz a fost raportat de către vameșii de la Leușeni, după ce câinele antitabac a semnalat prezența unor obiecte suspecte în barele laterale ale unui autoturism, care a mai fost anterior implicat în transportarea bunurilor nedeclarate. Astfel, în rezultatul demontării barelor laterale, inspectorii vamali au depistat 1.920 de țigarete. La volanul unității de transport se afla un cetățean român, în vârstă de 35 de ani.

Produse de tutungerie au fost depistate și pe aeroportul din Capitală, pe acest caz fiind documentat un pasager al cursei Chișinău-Dublin, în valiza căruia au fost descoperite 4.000 de țigarete, nedeclarate organului vamal.

Pistolul a fost transmis spre expertiză, iar țigaretele au fost reținute până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Foto: customs.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram