/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Un tată beat și-a bătut copilul de doar două luni. Bebelușul s-a ales cu o contuzie

missing
10 octombrie 2017, ora 11:22

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Interne din regiunea transnistreană tatăl copilului l-a bătut cu cruzime.

Tragicul eveniment s-a întâmplat într-o familie din Tiraspol. Tatăl are 54 de ani și a fost condamnat de câteva ori, iar soția acestuia are 39 de ani. Menționăm că, femeia a fost lipsită de drepturi părintești în 2016, iar acum, cei trei copii ai ei sunt crescuți într-o școală internată.

Fiind în stare de ebrietate, bărbatul a început să bată copilul, în timp ce femeia era ieșită pe câteva minute la magazinul de lângă casă. Când s-a întors, a găsit copilul albastru, gâfâind și întors cu fața în jos. Aceasta a chemat imediat o ambulanță.

Pe acest fapt se desfășoară o anchetă. Tatăl copilului este reținut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram