/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Au mers la compromis. CSM a adoptat Regulamentul privind modul de publicare a hotărârilor judecătorești

missing
10 octombrie 2017, ora 10:53

Potrivit reprezentatului Centrului de Resurse Juridice din Moldova, Vlad Gribincea, care a participat la şedinţa CSM, deși s-a votat pentru ca să nu fie depersonalizate hotărârile, regulamentul este expus într-o versiune generală și nu oferă informații concrete despre când pot sau nu să fie depersonalizate hotărârile.

Menționăm că astăzi, mai mulți jurnaliști și reprezentanți ai organizațiilor societății civile au protestat în fața clădirii (CSM), împotriva noului regulament care elimină posibilitatea căutării hotărârilor de judecată, după numele părților, în baza de date a instanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram