Recomandări de evenimente pentru 10 octombrie, o zi ruginie de toamnă

07_weird_ways_world_autumn_tesosterone_skynesher
Foto: Reader's Digest

Luna lui brumărel vine cu temperaturi scăzute și cu o paletă cromatică bogată în nuanțe arămii. Pentru ca să nu pierzi nici o zi din frumosul anotimp, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care poți să te detașezi de rutină într-o zi de marți cu puțin soare.

# Collider – An event for creativesFotografia postată de Dreamups.

Antreprenorii și specialiștii în publicitate, VR, design grafic, animație, producție video și audio, dezvoltare de jocuri și muzică se grăbesc să-și rezerve un loc la primul eveniment care vină să accelereze dialogul între specialiștii din sectorul serviciilor creative din SUA și Moldova. La data de 10 octombrie, la Dreamups Innovation Campus, își fac loc cele mai creative minți ale Moldovei pentru a face business networking și schimb de experiență cu antreprenori din industria creativă din SUA. Detalii găsești pe facebook.

# Ședința Top Toastmasters

Fotografia postată de Top Toastmasters Club (Chișinău).

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Agenda ședinței pentru data de 10 octombrie 2017. Deschiderea ședinței Preşedintele Top Toastmasters Club (Chișinău). Vezi mai multe informații pe facebook.

# Aniversare în Pijamale

Fotografia postată de Ea.md.

EA.md împlinește 7 ani de activitate. Organizatorii nu pleacă departe de la tradiția lor și dau o Petrecere în Pijamale cu multe surprize și cu multă implicare – pe 10 octombrie, chiar atunci când, acum 7 ani, a luat naștere revista. Detalii despre petrecere găsești pe facebook.

# COCO Chanel – Oglinzi

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

Ideea proiectului „COCO Chanel – Oglinzi” îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități. Echipa Teatrului Independent Geneza Art, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Detalii urmăriți pe facebook.

# Curs Coaching I Angry Business

Fotografia postată de Angry Business.

Coaching Angry Business este un program de 8 săptămâni cu care poți obține rezultate reale pentru business-ul tău.
Scopul cursului de Coaching este creșterea venitului personal din propria afacere. Vedeți informații adiționale pe pagina de facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente