Un bărbat a rămas fără aer, după ce s-a băgat într-o fântână pentru a scoate un baton de salam

Un bărbat din comuna suceveană Ipoteşti se zbate între viaţă şi moarte după ce a coborât într-o fântânî pentru a scoate un baton de salam şi o pungă de lapte. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu stop cardio – respirator resuscitat, scrie Adevarul.ro.

Bărbatul de 58 de ani obişnuia să-şi păstreze alimentele la rece în fântână. Când a vrut să scoată din fântâna o pungă cu lapte şi un baton de salam, a observat că găleata s-a rupt, iar cele două produse au ajuns pe fundul fântânii.

Suceveanul a evacuat apa din fântână cu ajutorul unei pompe, după care a coborât în fântână să ia produsele. Când a ajuns pe fundul fântânii, acesta a strigat după ajutor, deoarece nu mai putea respira. Cumnata-sa a strigat după ajutor la un vecin, cu care l-a scos pe bărbat.

Cei doi au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj SMURD, care l-a dus la Spitalul Judeţean Suceava.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.