09:26:11 25.04.2024
Stiri

A vindecat 5000 de oameni de cancer. Cu această REȚETĂ a reușit să ucidă TUMORILE în 90 de zile

Știri 09.10.2017 12:40 Vizualizări4869 Autor: Ziarul National
A vindecat 5000 de oameni de cancer. Cu această REȚETĂ a reușit să ucidă TUMORILE în 90 de zile


Rick Simpson este un inginer mecanic și un medic autodidact, care a fost diagnosticat cu cancer de piele în 2002 și a luptat împotriva acestei boli, folosind acest ulei miraculos.

În zilele noastre, el este unul dintre cei mai mari activiști mondiali ce a legalizat acest ulei. El a folosit acest tratament și a vindecat peste 5.000 de persoane. Uleiul de canabis a fost folosit de numeroase persoane de secole, dar a fost interzis în a doua jumătate a secolului 20, ca urmare a creșterii industriei farmaceutice de miliarde de dolari. Rick a participat la o dezbatere organizata la Belgrad, capitala Serbiei, pe acest subiect.

El afirmă că uleiul de canabis poate vindeca o mare varietate de probleme de sănătate grave, cum ar fi diabetul, arterioscleroza, scleroza multipla, epilepsie, astm, psoriazis, precum și unele dintre cele mai mortale forme de cancer. Mai mult decât atât, el a declarat că terapia cu ulei de canabis este la fel de eficienta în toate cazurile, pentru că nu cunoaște limita de vârstă.

Acesta poate fi dat chiar la copii. În scopul de a furniza materii prime proaspete, Rick a început să cultive marijuana, dar casa sa a fost perchezitionată de patru ori în trei ani de către poliție. Oamenii care pretind în mod public cî pot vindeca cancerul sunt amenintați cu 5-40 ani privațiune de libertate, în conformitate cu legile din America de Nord. Deci, Rick a fost închis timp de patru zile în Canada în 2005, pentru cultivare și vânzarea de marijuană, cu toate acestea, la un moment dat a fost răspunzîtor pentru 12 ani de închisoare.

El a fost amendat cu 2.000 de dolari. „Cel mai rau dintre toate a fost faptul că jurații au fost oameni pe care i-am vindecat cu ulei de canabis. Chiar judecătorul știa că totul era o farsă! La un moment dat, chiar mi-a spus că ar trebui să fiu recompensat în loc sa fiu judecat! Toți știau și nimeni nu a putut face nimic!

Ei nici măcar nu le-au permis a zece pacienți pe care i-am vindecat să depună mărturie!”, a declarat Rick. Rick susține că el nu a vândut buruieni, dar numai ulei de cânepă, și, că a fost profund dezamăgit de guvernul canadian și de medicii corupți, ba chiar a publicat rețeta uleiului de cânepă pe pagina sa de web. Potrivit acestuia, prepararea acestui ulei miraculos este extrem de ușor.

Tratamentul începe cu câteva picături de ulei de cânepa de trei ori pe zi. „Doza uzuală pe care o dau la pacienții cu cancer este de 60 de grame în termen de 90 de zile. Și, nu este niciodată prea târziu pentru că pacientul să înceapă terapia cu ulei de canabis. Nu există o astfel de scuza că, „este târziu” …

Dacă mă întrebați dacă sunt de acord cu fumatul de marijuana, va voi spune că nu este la fel de eficace ca uleiul de canabis, dar este dovedit științific că oamenii care fumează marijuana trăiesc cu șase ani mai mult decât cei care nu o fac”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md