/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

INP: Peste 2000 de încălcări de ordine publică depistate în acest weekend, dintre care 31 de accidente

missing
09 octombrie 2017, ora 10:34

Timp de două zile, ofițerii de patrulare au documentat 2248 de abateri contravenționale, dintre care 2021 în domeniul RCR. De asemenea, angajații Inspectoratului Național de Poliție (INP) a intervenit la circa 300 de solicitări din partea cetățenilor.

Totodată, 63 de conducători auto care s-au urcat la volan după ce au consumat alcool. Alții 123 cetățeni au comis diverse încălcări ale ordinii publice, dintre care circa 41 au fost documentați pentru consumul de băuturi alcoolice și apariția în stare de ebrietate în locurile publice.

În pofida acțiunilor întreprinse de ofițerii de patrulare, din cauza că șoferii au neglijat RCR, s-au produs 31 de accidente rutiere soldate cu trei persoane decedate și 39 traumatizate. Principalele cauze fiind depășirea limitei de viteză, starea de ebrietate la volan și depășirea neasigurată.

INP amintește participanților la trafic că prioritatea instituției este securitatea circulației rutiere și siguranța participanților la trafic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram