O femeie a ars în propria casă, iar altele patru persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O femeie în vârstă de 44 de ani a decedat în propria locuință, ieri seara, după ce casa acesteia a fost cuprinsă de flăcări. Cazul a avut loc la ora 22.00 în localiatea Zăicana, raionul Criuleni.

Pentru lichidarea incendiului a lucrat un echipaj de pompieri al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În urma stingerii incendiului, salvatorii au depistat cadavrul carbonizat al persoanei. Focul a mistuit bunurile materiale din casa bătrînească. Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmază a fi stabilite ulterior.

Un alt caz care putea lua viața unei familii cu patru memebri s-a întîmplat în acestă dimineață la ora 06:14 min. în satul Gârbova, raionul Ocnița.

Cel mai probabil în urma emanării de monoxid de carbon de la o sobă defectă o femeie în vîrstă de 40 de ani și copii acesteia în vîrstă de 20, 15 și 6 ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon. La fața locului a intervenit un echipaj medical al Serviciului 903 care a acordat ajutorul necesar femeii celor doi fii, iar fetița în vîrstă de 6 ani a fost internată în spital. Starea persoanelor este satisfăcătoare.

Din primele informații să presupune că persoanele s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să respecte regulile de apărare împotriva incendiilor în special în procesul de utilizare a sobelor și aparatelor electrice de încălzit, iar în caz de situații de risc să apeleze de urgență Serviciul 901.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...