/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Mesajul unei profesoare către părinți: „Eu nu vreau să stau cu mâna întinsă și să aștept ajutor de la părinți”

missing
08 octombrie 2017, ora 11:16

„Stimați părinți! Eu ca pedagog mă bucur că apărați pedagogii și vreți să-i susțineți, dar… eu personal vreau să am un salariu decent lunar. Un salariu care mi-a permite să trăiesc în limita normalului, fără stres, să merg la serviciu cu gândul la lecție și nu cum să fug de acolo mai repede că am un alt serviciu care mă hrănește”, spune profesoara.

Natalia explică că nu vrea să stea cu mâna întinsă la părinți, dar își dorește și un salariu decent. Totodată, spune că nu vrea să meargă la școală cu gândul ca mai repede să plece de acolo pentru un alt job, care o hrănește. Din aceste considerente pledează pentru eforturi comune în responsabilizarea statului.

„Ajutorul părinților pe unii îi salvează, pe alții îi îmbogățește, în dependență de sovestea părinților și a pedagogului. Eu nu vreau să stau cu mâna întinsă și să aștept ajutor de la părinți, eu nu vreau să fiu stresată înaintea sărbătorilor cu gândul dacă o să fiu remunerată sau nu și cu cât? Nuuu! E timpul să ne unim și să cerem de la stat, să-și asume acei de sus responsabilitatea dacă tot au vrut putere în țara asta. Ei au case, automobile și sejururi de mii de euro, iar noi ne mâncăm aici online și ofline”, susține profesoara.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram