(video) Petrece zilele ploioase la film! Ce premiere te așteaptă la Patria în a doua jumătate a lunii octombrie

rrrr

Toamna își intră în drepturi, cerul devine tot mai plumburiu, iar paleta cromatică se îmbogățește cu arămiu și ruginiu. Acest anotimp este perfect pentru ședințele de film alături de cineva drag, iar cinematograful „Patria” pregătește câteva premiere în această lună. Iată ce filme veți putea viziona pe marile ecrane.

# SALYUT-7. Premiera: 12 octombrie

Stația spațială „Salyut-7“, manevrată pe orbită de autopilot, încetează să răspundă la semnalele centrului de control al zborului. S-a luat o decizie de a trimite o expediție de salvare pe orbită. Echipajul spațial trebuie să găsească stația „moartă” și pentru prima dată în lume să se conectezea cu un bloc de 20 tone de fier necontrolat.

Astronauții înțeleg că au puține șanse să se întoarcă pe Pământ. Dar această cale riscantă este singura posibilă. Ei nu numai că trebuie să pătrundă în „Salyut-7“, ci și să o revigoreze. Două persoane vor preveni o catastrofă iminentă și vor salva planeta de la căderea stației? Filmul este bazat pe evenimente reale: un zbor către stația Salyut-7 în 1985, considerat cel mai dificil zbor din istoria explorării spațiului.

# AMERICAN MADE. Premiera: 12 octombrie

Trafic în stil American e povestea incredibil de adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una din cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones și Jayma Mays.

# MY LITTLE PONY. Premiera: 12 octombrie

My Little Pony: The Movie (2017) urmărește aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet. Atunci când o nouă forță malefică le amenință orașul, prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity, pornesc într-o călătorie de neuitat dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni și provocări interesante. De asemenea, The King Storm, cu o aversiune față de prietenie, este pe cale să invadeze Abyssinia, dar așa cum se va dovedi, tot ce vrea este bogăția lor. Într-o încercare de a folosi magia prieteniei, prietenii ponei încearcă să înlăture amenințarea și șă-și salveze la timp orașul.

# GEOSTORM. Premiera: 19 octombrie

În timp ce un om merge în spațiu ca să împiedice ca sateliții ce controlează clima să creeze o furtună de proporții uriașe, fratele său descoperă un complot de asasinare a președintelui.

# BEYOND SKYLINE. Premierea: 26 octombrie

După aparenta victorie a extratereștrilor din prima parte, oamenii au un aliat în rândul lor – pe Jared; vine timpul victoriei pentru oameni!

# JIGSAW: MOȘTENIREA. Premiera: 26 octombrie

La un deceniu de la moartea sadicului criminal Jigsaw, mai multe cadavre încep să apară în diferite părți ale orașului. Toate au ceva în comun: o moarte unică și înspăimântătoare. Într-un oraș împânzit de cadavre, se desfășoară o nouă anchetă asupra recentei succesiuni de crime care se potrivește cu modul de operare al ucigașului Jigsaw. Pe măsură ce ancheta avansează, toate dovezile indică același om: John Kramer. Dar cum este posibil acest lucru, dacă Jigsaw este mort de mai mult de un deceniu? Concluzia debusolează și este pusă sub semnul întrebării. Există oare un ucenic care a preluat „rolul” lui Jigsaw, poate chiar cineva dintre cei implicați în investigarea cazului?

Orarul tuturor filmelor îl puteți urmări pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente