Vladimir Putin a împlinit 65 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere liderul de la Kremlin

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a aniversat sâmbătă împlinirea vârstei de 65 de ani la Kremlin, unde a prezidat o reuniune privind situaţia din Siria, a informat administraţia prezidenţială rusă, potrivit EFE.

Anterior, Kremlinul anunţase că Putin va îmbina actele oficiale cu reuniunile în familie, însă singura informaţie transmisă sâmbătă de administraţia preşedintelui rus a fost că Putin a prezidat o reuniune a consiliului securităţii naţionale, scrie Agerpres.

La respectiva reuniune, s-a discutat despre progresele obţinute în Siria datorită activităţii „eficiente” a aviaţiei ruse, care a distrus în ultimele săptămâni numeroase obiective jihadiste şi a lichidat mai mulţi comandanţi ai grupării teroriste Statul Islamic.

Putin a primit felicitări din partea liderilor principalelor ţări aliate, din Republica Belarus, Kazahstan, Armenia şi Serbia, dar şi din partea preşedintelui Comitetului Olimpic Internaţional (COI), Thomas Bach.

Este de aşteptat ca Putin să fie felicitat şi de lideri ai ţărilor occidentale şi ai altor puteri mondiale, deşi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a exclus contacte cu preşedintele american Donald Trump.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...