Nu rata distracția în ultima zi de weekend! Alege un eveniment din lista de recomandări #diez

111111

E ultima zi de weekend și nu ai cum să ratezi ultimele momente de odihnă înainte de o nouă săptămână. Fie că sărbătorești sau nu Ziua Națională a Vinului, echipa #diez ți-a pregătit, tradițional, o listă cu câteva evenimente care să te distreze, relaxeze sau încarce cu energie.

# Ziua Naţională a VinuluiFotografia postată de Wine of Moldova.

Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, se va desfășura în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Ziua Națională a Vinului va întruni 43 de producători autohtoni de vinuri din Regiunile cu Indicație Geografică Protejată și se va desfășura sub genericul „Păstrăm legenda vie”. Informații adiționale găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Vezi aici o listă de evenimente care se desfășoară de Ziua Vinului la vinăriile din țară. 

# Lecții gratuite de mate şi fizică

Vino la o nouă ediție de SPA – Smart Physical Approach. Învață gratuit și înțelege mai bine lecțiile de fizică și de matematică în cadrul unor ore cacre vor avea loc duminică la Biblioteca Municipală B.P.Hașdeu începând cu ora 11.

# Masterclass Katytheartist

Dacă vrei să ștergi clișeele, să-ți lărgești orizonturile și să îți încerci aptitudinile într-un domeniu atât de divers ca ilustrația – atunci nu trebuie să lipsești de la acest eveniment. La masterclass îți vei putea inventa propriul personaj, de la început și până la sfârșitul drumului tău spre capodoperă – alături de tine va fi Ecaterina. Te va ajuta să îți realizezi cele mai neașteptate idei, căci ea însăși este o profesionistă în aceasta.

# Expoziția „Ferestrele vechi din Lyon și Chișinău”

Vino Expoziția „Ferestrele vechi din Lyon și Chișinău”, organizată de Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Moldova, în parteneriat cu Asociația Renaissance du Vieux Lyon, Ambasada Franței în Republica Moldova, la Muzeul Turnul de Apă din Chișinău. Lucrările pot fi văzute începând cu ora 09.00 și până la 17.00.

# Falstaff

Falstaff este unul dintre cele mai populare personaje ale lui Shakespeare. Acest batrân mucălit, prieten cu Henry cel care va deveni celebrul rege Henrik al V-lea este bufonul pentru care viața este o veșnică sărbătoare cu petreceri în fapt de noapte, cu mici găinării și cu polemici savante împreună cu printul Henry. Vino la spectacol la Teatrul Național Eugene Ionesco, începând cu ora 18.30.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente