Recomandări #diez. Evenimente pentru 7 octombrie, o zi încântătoare de sâmbătă

13323378_10210141611082197_4742548361173172632_o

Toamna își intră în drepturi și ne promite un weekend destul de răcoros. Cu toate acestea, atmosfera zilelor care urmează poate fi una caldă din contul evenimentelor frumoase care vor avea loc. Echipa #diez îți propune o serie de evenimente la care poți merge într-o zi de sâmbătă cu puțin soare.

# Ziua Naţională a VinuluiFotografia postată de Wine of Moldova.

Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, se va desfășura în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Ziua Națională a Vinului va întruni 43 de producători autohtoni de vinuri din Regiunile cu Indicație Geografică Protejată și se va desfășura sub genericul „Păstrăm legenda vie”. Informații adiționale găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

# Atelier De PicturăFotografia postată de Atelier de pictură pentru adulți.

Sunteți invitați să pictați la Atelierul de Pictura în fiecare vineri și sâmbătă! Atelierul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de personalitatea fiecăruia sau de talent. Aici veți face cunoștință și vp veți aomoda cu pensula, culorile și paleta. Informații adiționale găsiți pe pagina de facebook.

# LIL PHIL masterclassFotografia postată de TeoDance Studio.

Ești pasionat de dans? Fii gata să participi la cel mai feeric masterclass de dans, oferit de LIL PHIL, pe 7 octombrie, în incinta TeoDance Studio! Originar din Belgia, Lil Phil este un adevărat maestru al HIP HOP-ului. Rezervează-ți din timp un bilet și alege ora care se potrivește cu categoria ta de vârstă. Detalii găsești pe facebook.

# Board Games DayFotografia postată de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Luați-vă jocurile de societate și mergeți să faceți cunoștință cu oameni frumoși la chip și suflet. Va fi determinat un câștigător, iar clasamentul promite să fie simplu. Taxă de participare: 40 lei/pers (taxa se folosește pentru un premiu și gustări – ceai, suc, biscuiți, tartine). Nu ezita să vii, mai multe detalii vezi pe facebook.

# Invitația la vals

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

Teatrul Geneza Art vine cu o premieră, care va deschide luna octombrie, cu o invitație la vals. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș. Detalii găsești pe pagina de facebook.

# Oscar și tanti Roz / Ultima reprezentație/Fotografia postată de Teatrul Naţional Eugene Ionesco.

Oscar este un tânăr de doar 10 ani care din cauza unei boli grave trăiește într-un spital. După ce ascultă din greșeală o discuție dintre părinții și doctorul său, Oscar află ceea ce nimeni nu avea curajul să îi spună: că este bolnav de leucemie și că mai are doar câteva săptămâni de trăit. Furios, Oscar refuză să mai vorbească cu cei din jurul său, ce excepția lui Tanti Roz, o infirmiera bătrână voluntară cu un trecut exotic. Vezi detalii pe facebook.

# Secretele comunicării eficiente

Fotografia postată de Școala Părinților / Школа Родителей.

Cu toții ne dorim o relație bună cu cei care ne înconjoară, dar pe alocuri se mai întâmplă și lucruri care nu ne sunt pe plac. Deseori ne iese de sub control situația și comunicăm într-o formă deloc corespunzătoare, fapt care generează neînțelegeri și conflicte. Informații suplimentare vedeți pe facebook.

# Forumul Tinerilor ActiviFotografia postată de Institute for Rural Initiatives / Institutul pentru Inițiative Rurale.

În cadrul Forumului vor fi discutate politici legate de tineret favorizând o mai bună percepție, un mai bun dialog și în general o mai bună incluziune a tinerilor minoritari la nivel local și regional. Detalii găsiți pe facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente