Startup Week îți prezintă 5 zile de inovație, antreprenoriat și tehnologie. Vezi unde va avea loc evenimentul

week-13

În perioada 6-10 noiembrie 2017, Tekwill va găzdui a doua ediție a Chișinău Startup Week – cea mai importantă și așteptată serie de evenimente dedicate antreprenoriatului și inovației din Moldova. Antreprenori de calibru internațional vor veni în premieră în țara noastră pentru a împărtăşi bune practici unui public format din 2000 de persoane.

Dacă ești adeptul principiului „Do Something”, aspiri, la propriu, să lansezi o afacere profitabilă și vrei să ai parte de networking valoros cu actori relevanți din industrie, te invităm să călătorești prin mini-agenda acestei inițiative menite să consolideze antreprenoriatul tehnologic în Moldova.

Îți prezentăm cele mai importante destinații din agendă:

Ziua 1: ICT4Gov – deschiderea oficială Chișinău Startup Week 2017. Vom discuta despre programul „Startup Moldova”, crearea parcurilor IT, legislația E-commerce, inaugurarea Fondului de Investiții al Startupurilor și lansarea comunității de investitori „Moldovan Angel”.

Ziua 2: TechEconomy – o serie de evenimente în cadrul cărora reprezentanți ai Guvernului, manageri ai corporațiilor și parteneri de dezvoltare vor discuta despre oportunitatea valorificării noilor tehnologii în domeniul sănătății, energeticii, agriculturii, finanțelor, educației și modei.

Ziua 3: Seed Forum – ziua dedicată în întregime Forumului Investițiilor, menit să creeze punți de legătură între investitori și companii de finanțare la nivel local și regional. 

Ziua 4: Startup Battlefield – Moldova va prezenta investitorilor și partenerilor locali și străini topul celor mai novatoare 20 de startupuri locale în cadrul unei expoziții (Demo Day) și al unui târg (Booth Fair) de clasă mondială.

Ziua 5: Tech Open Doors – o serie de huburi și companii IT din Chișinău vor organiza o zi a ușilor deschise, desfășurând activități și evenimente cu caracter educațional.

Chișinău Startup Week, desfășurat sub egida Techstars, va culmina cu competiția locală a ideilor de startup transformate în prototipuri de afaceri în doar 54 de ore – Startup Weekend Moldova, ediția a IX-a.

Enumerăm doar câteva dintre oportunitățile pe care vei putea să le explorezi la Chișinău Startup Week:

# Vei reuși să îți conturezi o imagine de ansamblu a ecosistemului antreprenorial din Moldova;

# Vei cunoaște aspecte importante ce țin de legislația cu privire la dezvoltarea afacerilor IT;

# Vei afla mai multe detalii despre oportunități de finanțare și cum să le accesezi;

# Vei putea discuta cu investitori locali și internaționali;

# Vei cunoaște o seamă de oameni care te vor inspira, literalmente, să-ți pui pe roate afacerea;

# Vei putea aplica lecțiile învățate pentru a-ți dezvolta în continuare produsele și a-ți scala (viitoarea) compania;

Cele mai suculente detalii despre speakeri și cele peste 30 de evenimente care încă se încing urmează să le afli curând. Până atunci, te îndemnăm să urmărești pagina de Facebook Chisinau Startup Week.

Înregistrează-te la eveniment aici.

Chișinău Startup Week este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, în parteneriat cu iHUB Chisinau.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente