Iniesta și-a prelungit pe viață contractul cu FC Barcelona

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fanii Barcelonei au, în sfârşit, şi motive de bucurie. După zilele triste cauzate de scandalul referendumului de independenţă şi după anunţul operaţiei lui Luis Suarez, catalanii au primit şi veşti bune

Barcelona a anunţat pe pagina de Twitter că Andres Iniesta a semnat un contract pe viaţă cu gruparea blaugrana!

Iniesta se recuperează în Catalonia, după o problemă musculară, şi a susţinut o conferinţă de presă, vineri după-amiază, pentru prezentarea oficială a noului contract.

Problema contractului lui Iniesta a fost una spinoasă în ultima perioadă la FC Barcelona, iar presa a speculat că, în cazul în care nu ar fi existat un acord între cele două părţi, jucătorul ar fi urmat să plece gratis în vară. Juventus şi Manchester City ar fi fost posibilele destinaţii ale fotbalistului care a adus titlul mondial Spaniei în 2010.

Iniesta a evoluat toată cariera la Barcelona, echipă la care a debutat în sezonul 2002/03 şi alături de care a care a câştigat tot ce se putea. În total, „Don Andres” are 30 de trofee în tricoul formaţiei catalane (record, la egalitate cu Leo Messi), printre care 8 titluri în La Liga şi 4 Ligi ale Campionilor.

De asemenea, a fost campion mondial şi dublu campion european cu naţionala Spaniei, între 2008 şi 2012, perioadă în care „La Roja” a dominat autoritar fotbalul.

În total, Andres Iniesta a strâns 639 de meciuri la Barcelona (locul 2 all-time), marcând 55 de goluri, în toate competiţiile.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...