/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Surprize pentru turiștii care ajung în Moldova: Vor fi întâmpinați la Aeroport cu câte o sticlă de vin

missing
06 octombrie 2017, ora 14:47

Astfel, călătorii care ajung la Aeroportul Internațional Chișinău pe 6-7 octombrie, în ajunul Zilei Naționale a Vinului, se vor bucura de o primire în cele mai bune tradiții ale ospitalității moldovenești: vin de calitate și voie bună în „casa mare”, amenajată special.

Timp de două zile, promoterii îmbrăcați în costume naționale vor distribui în zona „Sosiri” cele circa 5.000 de sticle promoționale cu vin, însoțite de pliante informative despre Ziua Națională a Vinului, precum și invitația de a participa la spectacolul cultural din Piața Marii Adunări Naționale.

„Odată cu renovarea și extinderea aeroportului, suntem mândri să putem întâmpina și mai mulți călători în cele mai bune condiții. Ziua Națională a Vinului este ocazia perfectă pentru a-i cuceri pe turiștii străini cu tradițiile noastre și a-i servi cu tot ce avem mai bun – Vinul Moldovei. Iar cei care gustă odată din ospitalitatea noastră, se vor întoarce neapărat”, a declarat Petru Jardan, Director General al companiei care gestionează Aeroportul Chișinău.

Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, va avea loc în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Genericul evenimentului, „Păstrăm legenda vie”, îndeamnă la cunoașterea legendei Vinului Moldovei și păstrarea acesteia în armonie cu natura.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram