13:00:41 28.03.2024
Stiri

PREMIERĂ în R. Moldova: Un suporter NU mai are voe să intre pe stadioane la meciurile de fotbal. Cine este persona non grata

Sport 06.10.2017 14:12 Vizualizări3042 Autor: Ziarul National
PREMIERĂ în R. Moldova: Un suporter NU mai are voe să intre pe stadioane la meciurile de fotbal. Cine este persona non grata Moldpres


Comitetul de Etică și Disciplină al Federației Moldovenești de Fotbal l-a declarat, în ședința de ieri, persona non grata, timp de doi ani, pe suporterul Ștefan Borovschi la meciurile de fotbal desfășurate sub egida federației naționale, relatează Moldpres.

Acesta a fost sancționat pentru că a intrat neautorizat pe terenul de joc al stadionului Zimbru în timpul meciului disputat pe 5 septembrie curent de selecționatele Republicii Moldova și Țării Galilor în preliminariile Campionatului Mondial.

Comitetul a examinat și încălcările comise de arbitrul Veaceslav Banari pe parcursul partidei desfășurată pe 30 septembrie curent între echipele Dacia Chișinău și Milsami Orhei. Membrii comitetului au decis să fixeze o altă ședință de lucru la care să fie prezenți ca martori jucători și reprezentanți din conducerea clubului Milsami.

Sancțiunea aplicată pentru comportament nesportiv unui fan al echipei naționale constituie o premieră în R. Moldova.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md