Un eurodeputat îl acuză pe Dodon că folosește Preşedinţia pentru interese personale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un număr de 2 din 3 moldoveni spun că nu au încredere deloc sau nu prea au încredere în președintele Igor Dodon, ceea ce înseamnă că poziționările sale publice nu reprezintă opinia cetățenilor Republicii Moldova. De această părere este eurodeputatul Siegfried Muresan.

Vorbind despre datele unui sondaj de opinie realizat de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing – CBS Axa, care artă că încrederea cetățenilor Republicii Moldova în președintele Igor Dodon a scăzut, în 9 luni, cu aproape 10% și doar 17% din cetățeni mai au acum încredere în el, acesta spune că șeful statului se preocupă, de fapt, de problemele sale, și mai puțin de ale cetățenilor.

„Cetățenii Republicii Moldova au nevoie de un președinte care să îi reprezinte și care le înțeleagă adevăratele probleme cu care se confruntă, nu de unul care să reprezinte agenda Federației Ruse, care vrea o Moldovă săracă și ușor de controlat în funcție de propriile interese, nu de nevoile oamenilor”, apreciază Siegfried Mureșan.

Președintele Igor Dodon pierde din încrederea cetățenilor. Cel puțin asta arată datele sondajului realizat de CBS Axa la comanda IDIS Viitorul. La capitolul evoluții politice ratingul celor mai populari politicieni este condus de actualul Președinte al RM, Igor Dodon, cu 32,4% încredere, urmat de Maia Sandu – cu 17,8%.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...