(video) Jack Sparrow, în centrul filmului moldovenesc. Un nou episod KinoPOP despre noutăți și proiecte din cinematografie

Безымянный

Un nou episod KinoPOP prezintă cum e viața filmului moldovenesc. Aici găsiți momentele din culisele filmului „9 vieți” regizat de Ivan Naniev, cum s-au desfășurat filmările, cum s-au simțit actorii, cu ce provocări și experiențe noi s-au ales. Tot aici găsiți cele mai recente realizări din domeniul cinematografiei autohtone, dar și informații despre evenimentele cinematografice preconizate pentru viitor în Moldova.

De această dată, emisiunea a fost prezentată de actorul Cătălin Lungu, care a adoptat pentru acest episod rolul Căpitanului Jack Sparrow, din seria de filme Pirații din Caraibe.

Proiectul KinoPOP a foste creat de o echipă de tineri cineaști de la Youbesc Creative Institute și „Asociația Consumatorilor de Artă”. Este o emisiune bilunară despre industria cinematografică din Moldova. Primul episod al emisiunii este prezentat de Virgiliu Mărgineanu, directorul OWH Studio, iar cel de-al doilea este prezentat de actorul și regizorul Ghenadie Moroșanu tocmai de la Hollywood, Los Angeles.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente