Viața secretă a criminalului din Las Vegas; Ce plănuia să facă după masacru

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Atacatorul, care a omorât luni dimineață 58 de oameni și a rănit aproape 500 de participanți la un festival country din Las Vegas, voia inițial să fugă de poliție, în schimb s-a sinucis și a lăsat un bilet, potrivit autorităților care investighează cazul.

Stephen Paddock avea o viață secretă, iar o mare parte din ea a rămas necunoscută deși au trecut trei zile de la moartea lui, potrivit CNN.

Autoritățile cred că cineva l-a ajutat în planificare masacrului de la festivalul country din Las Vegas, notează Lombardo, polițistul care conduce ancheta.

Atacatorul intenționa să fugă după atac, dar în schimb s-a împușcat, când și-a dat seama că autoritățile se apropie de camera lui de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay.

„Încerca să facă tot ce poate ca să scape în acel moment”, afirmă Lombardo.

Înainte să se sinucidă, Paddock, în vârstă de 64 de ani a montat camere video în camera sa de hotel, dar și pe hol, la intrarea în cameră.

Criminalul a lăsat de asemenea, un bilet, care nu este unul de adio, iar conținutul acestuia nu a fost încă dezvăluit de autorități.

Peste 100 de investigatori și-au petrecut ultimele trei zile analizând viața atactorului încercând să afle ce l-a împins pe bărbat către un astfel de gest.

Lombardo l-a descris pe Paddock drept „tulburat și periculos” și a precizat că, după atacul comis duminică de acesta la Las Vegas și soldat cu cel puțin 58 de morți, în mașina autorului au fost găsite mai multe cutii cu explozibil și 1.600 de cartușe.

Șeriful Joseph Lombardo a subliniat că atacul comis de Stephen Paddock a fost „planificat meticulos”, însă motivul râmăne încă un mister.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...