/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Surpriză de Ziua Pedagogului! Două profesoare aflate la pensie au fost coafate gratuit la un salon din Chișinău

missing
05 octombrie 2017, ora 19:39

O fostă profesoară și o ex-directoare de grădiniță au avut astăzi parte de o surpriză neobișnuită din partea unei echipei de frizeri. Fiind la pensie de ceva vreme, astăzi, au avut ocazia să se simtă adevărate dive. „Sunt convinsă că o să mă facă frumoasă.”

Înainte de a le face frumoase, „meșterițele” le-au analizat minuțios. „Astăzi o să tonăm părul. O să-l frezăm, o să-l facem o formă a părului”, a menționat Doina Manole, frizeriță. „Îi dăm o formă frumoasă, pentru că părul de multișor nu a fost frezat. Facem o aranjare de sărbătoare.”

După câteva ore de muncă, rezultatul a fost unul pe potrivă. „Nici nu m-am așteptat să fie atât de bine Parcă am și întinerit”, afirmă Ludmila Bolboceanu.

Și fosta profesoară de biologie a rămas plăcut surprinsă de rezultat și chiar i s-au umezit ochii. „De ce îmi dau ochii în lacrimi? Mă văd mai tânără cred că cu vreo 15 ani poate”, susține Nelly Ciubotaru.

Frizerița spune că și-a dorit demult să implementeze această idee, iar Ziua Profesorului, s-a gândit ea, este tocmai potrivită pentru un astfel de gest. „Mă simt foarte mândră, dar parcă mai simt că aș face mai multe. Aș aduna toți profesorii. Le-aș face sărbătoare”, adaugă Veronica Mardari, frizeriță.

Și pentru ca să se simtă și mai speciale, frizerițele le-au oferit și flori. „Mulțumim din tot sufletul. Pentru așa surpriză extraordinară.”

Fosta profesoară de biologie a decis să treacă pe la liceul unde a predat cândva ore pentru a-și revedea elevii, dar și colegele de muncă. Aici, a fost întâmpinată solemn și a primit cele mai frumoase complimente.

„Astăzi este special, are o ținută deosebită, e coafată. Se vede de departe că se simte bine în noul stil”, menționează Viorica Bîtcă, directoarea Liceului „Constatin Negruzzi”.

Schimbarea de astăzi o motivează și mai mult să fie acel profesor modern”, adaugă Liuba Barcaru, directorul-adjunct al Liceului „Constatin Negruzzi”.

Și elevii au rămas impresionați de noua schimbare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram